Borsao Seleccion Tinto

Wijngaarden met een leeftijd van 15 tot 25 jaar op steenachtige en slijmerige bodems met klei en kalksteen. Maceratie gedurende 3-4 dagen en hierna afzonderlijke fermentatie van elke variëteit in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur tussen 22°C en 24°C. Pas bij het bottelen bepaald de wijnmeester van Borsao de exacte blend maar in alle gevallen is het een Garnacha gedreven wijn.

De neus ontvangt een cocktail van kersenlikeur, frambozen en weelderige bloemen. In de smaak een perfecte balans van donkerrood fruit, mokka en kruiderijen en een sappige en fruitige afdronk. 

Type: Rode wijn

 Druif: 85% Garnacha, 10% Tempranillo & 5% Syrah 

 Alc: 15%

Te drinken bij: Rood vlees, Paella, pittige kazen en met chorizo worst een Spaanse topcombinatie.

8,10 €